Menu

Team

Teamleden: 4
Opgericht in: 2014

Pepijn van de Weijer

Met zijn technische en creatieve achtergrond als projectontwikkelaar sloeg Pepijn in 2014 de handen ineen met Jeroen Koops, om samen het ontwikkelingsbedrijf van de toekomst te starten.

Pepijn neemt de algemene creatieve richting en business development van de onderneming op zich. Hij is afgestudeerd in architectuur aan de TU Delft en was voorheen werkzaam bij Heren2 projectontwikkeling.

Pepijn is getrouwd en heeft drie kinderen. Hij verruilt in zijn vrije tijd de boardroom graag voor het surfboard. Zijn overtuiging is dat surfen een hoop raakvlakken kent met zakendoen omdat het dezelfde ingrediënten voor succes kent, zoals toewijding, geduld en het achterna jagen van die ene perfecte golf of kans.

Jeroen Koops

Na vele jaren gewerkt te hebben als creatief en commercieel projectontwikkelaar startte Jeroen in 2014 New Cheese Development met Pepijn van de Weijer (zijn partner met een complementaire mix van technische en zakelijke vaardigheden).

Jeroen voelt veel trots voor alle New Cheese projecten, maar de echte paradepaardjes zijn toch wel de iconische Pontsteiger en de luxueuze woonwijken de Werf in Muiden en Schonenvaert in Haarlem.

Naast zijn dagelijkse bezigheden is boxen Jeroen’s andere grote passie. Een sport die zowel zijn carrière als zijn dagelijks leven verrijkt heeft met lessen als hoe je een klap opvangt en je emoties de baas blijft, het zoeken en vinden van mogelijkheden én, boven alles, het kunnen ‘luisteren naar de hoek’. In feite zijn solide samenwerking en vertrouwen in andere partners de sleutel tot het succes van alle New Cheese Development-projecten.

Bart Kuipéri
Projectontwikkelaar
Door de groei die New Cheese Development afgelopen jaren heeft doorgemaakt, groeide ook de behoefte om het team uit te breiden. Met zijn achtergrond in de architectuur en bouwkosten advies is Bart de perfecte toevoeging aan het team.

Bart heeft zijn master architectuur behaald aan de TU Delft en was voorheen werkzaam bij IGG Bouweconomie. Bij New Cheese Development begint hij zijn carrière als projectontwikkelaar.

Naast werk is Bart in de zomer vaak te vinden op het cricketveld, de mooiste sport ter wereld als je het aan hem vraagt. Om de wintermaanden te vullen willen golf en voetbal ook weleens volstaan.

 
Monara Alberg
Marketing en communicatie
Als communicatie en marketingadviseur support Monara het team voornamelijk achter de schermen. Ze zorgt dat we als bedrijf zichtbaar zijn en ons profileren als de nieuwe en eigengereide projectontwikkelaar die we zijn.

Monara heeft marketingmanagement gestudeerd en is getrouwd met haar high school sweetheart (way back). Naast bedenken van nieuwe campagnes, ploeteren op een nieuwe tekst, website of animatie bouwt ze graag mee aan haar homestead-to-be. Meteen een mooie parallel met het NCD-team waar nieuwe vraagstukken ook met twee handen worden aangegrepen, zelfs als de uitkomst nog verre van bekend is. De job met elkaar klaarspelen voor een goed en voldaan gevoel, dat is wat Monara doet in en met ons team.